CALENDAR

2017

Partener Tematic al

Building Education Bucharest International Forum

Partener Tematic în cadrul Building Education Bucharest International Forum, un proiect creat de BORO PR&COMMUNICATION, sub egida Ordinului Arhitecților din România.

 

BUILDING EDUCATION BUCHAREST INTERNATIONAL FORUM este un proiect unic de comunicare interprofesională, o întâlnire inedită a profesiilor educației cu profesiile construirii spațiului. Forumul abordează într-o manieră inedită calitatea spațiului educațional, legat de calitatea actului educațional, fiind primul eveniment de acest gen din România și din Europa de Est. Cea mai recentă ediție a forumului a reunit peste 300 de invitați, arhitecți, manageri, lideri și investitori din educație, furnizori de soluții și de tehnologii pentru spațiile educaționale.

 

www.building-education.ro

 

19-20 Oct 2016

Partener tematic al

Building Health Bucharest International Forum

Partener Tematic în cadrul Building Health Bucharest International Forum, un proiect creat de BORO PR&COMMUNICATION, sub egida Ordinului Arhitecților din România și Colegiul Medicilor din România, în parteneriat cu Architects for Health.

 

BUILDING HEALTH BUCHAREST INTERNATIONAL FORUM este un proiect unic de comunicare interprofesională, o întâlnire inedită a profesiilor din sănătate cu profesiile construirii spațiului. Forumul abordează într-o manieră inedită calitatea spațiului medical, legat de calitatea actului medical, fiind primul eveniment de acest gen din România și din Europa de Est. Cea mai recentă ediție a forumului a reunit peste 300 de invitați, arhitecți, proiectanți, constructori, medici și manageri de spitale, lideri și investitori din sănătate, furnizori de soluții și de tehnologii pentru spațiile medicale.

 

19-20 Octombrie 2016, Athénée Palace Hilton Bucharest Hotel

www.building-health.ro

 

7 Oct 2016

Instalart Obiect/ 004 - Masterclass și Vernisaj

Eveniment adus la Iași de către Asociația INSTALART în parteneriat cu Asociația Design cel Mare.

 

22 Apr 2016

REDU pe podium

Partner al Asociației REDU, în celebrarea unui an de activitate. REDU este un pioner în slow-fashion, o inițiativă în redesign-ul, reutilizarea, reciclarea și up-cycling-ul hainelor și materialelor textile.

25-27 Oct 2015

Instalart Obiect/ 003 - Marcel Klamer Masterclass

Eveniment adus la Iași de către Asociația INSTALART în parteneriat cu Asociația Design cel Mare, Departamentul Design al Facultății de Arte Vizuale și Design și 360Design Office.

 

 

23 Oct 2015

Instalart Obiect/ 003 - Vernisaj & AfterParty

Eveniment adus la Iași de către Asociația INSTALART în parteneriat cu Asociația Design cel Mare și Design și 360Design Office.

 

 

6 iul 2015

Ceremonie Rotary 2015

Instalație pentru Ceremonia de transfer a mandatelor de președinți ai cluburilor Rotary din Iași, luni, 6 Iulie, Glen Rose Ballroom, Little Texas. Proiectul celebrează trecerea în noul an rotarian, ce are ca temă "darul pentru lume".

21 feb 2015

CuMinte

a adus împreună speakeri local ce au comunicat viziunea și experiența lor profesională în domeniile: design, marketing și advertising. Conferința a avut loc sâmbătă, 21 februarie, în Corpul R al Universității Ioan Cuza, eveniment realizat de Asociația Design cel Mare în colaborare cu Școala Doctorală de Economie, UAIC Iași.

2-4 ian 2015

FERMOAR

Fermoar este un proiect de natura unui happening organizat de un grup dinamic de artiști dedicați explorării artelor contemporane. Desfășurat pe parcursul a trei zile, invitat special a fost Maria Francesca Tassi.

Eveniment realizat de Asociația Design cel Mare în colaborare cu Lucian Lupu (designer și artist, Iași)

Conexiunea dintre academic,

privat și non-guvernamental.

© DESIGN CEL MARE, 2016